Ms. Ita Novita Sari and Mr. Hyunjun Choi , master’s/doctorate course combined students received awards.
2018-11-05

Ms. Ita Novita Sari and Mr. Hyunjun Choi , master’s/doctorate course combined students received the young scientist award and the best foster award each.

The 2018 14th International Conference on Toxicogenomics took place on November 1st, in Bestwestern Seoul Garden Hotel, Seoul, Korea.

Ita Novita Sari , a master’s/doctor’s course combined student received the Young Scientist Award, with the presentation titled “The role of AMDI (Adenosylmethionine decarboxylase 1) in the progression of myeloid leukemia”
and Mr. Hyunjun Choi, a master’s/doctor’s course combined student also received the best student foster at the conference.