25th East Asia Joint Symposium
2018-10-31

1. Date and Venue : October 24~27th, 2018, Chongqing, China

2.  Attending Institutes

Japan: Institute for Frontier Life and Medical Sciences, Kyoto Univ. (INFRONT), Institute of Medical Science, the University of Tokyo (IMSUT), Okinawa Institute of Science and Technology Graduate University (OIST)
Taiwan: Graduate Institute of Biochemistry and Molecular Biology, National Taiwan Univ. (IBMB), National Taiwan Normal University (NTNU)
Korea: Institute of Molecular Biology and Genetics, Seoul National Univ. (IMBG), Soon Chun Hyang University (SCH)
China: Shanghai Institute of Biochemistry and Cell Biology, Chinese Academy Sciences (SIBCB)

3. Schedule : attachment No.1

4. Photo

Prof. Jeong Kyo Yoon

Prof. Sujung Song

Prof.Seongho Ryu

Prof. Jongsoon Lee

Stud. Ji-Hyun Kwon

Stud. Soyoung Park

Stud. Zainab Ali Syeda

Stud. Penchatr Diskul-Na-Ayudthaya