2016 SIMS Faculty Recuruitment
2016-04-04

Tenure-track Assistant/Associate Professor Positions in Biomedical Science
– Soonchunhyang Institute of Medi-Bioscience (SIMS), Soon Chun Hyang University, Korea

The Soonchunhyang Institute of Medi-bio Science (SIMS) cordially invites applications from outstanding candidates for multiple tenure-track positions at the rank of Assistant and Associate Professorship in Biomedical Science.

SIMS is a recently established research institute as a major initiative of Soon Chun Hyang University to strengthen the biomedical research capacity within the University and enhance the opportunities for translation/clinical application through the partnership with Soonchunhyang Medical Centers. SIMS is strategically located within the medical campus in Cheonan city, approximately 90 km south of Seoul in Korea, where the flagship Soonchunhayng Cheonan Medical Center and Soonchunhyang Medical School are located.

Major areas of current research at SIMS include Metabolic Diseases, Stem Cell Biology and Regenerative Medicine. The outstanding candidates with Ph.D. or M.D./Ph.D. degree whose research interests are complementary to the current SIMS research are encourage to apply. The successful candidates are expected to develop independent research program and involve in teaching and mentoring the students in the SIMS Graduate Program.

Competitive salary and benefit package including health insurance and pension will be provided. Generous start-up funding (100 million KRW) and laboratory space in the new states-of-art research building will also be provided.

All applicants should submit curriculum vitae, a statement of research interest and future plan, and the contacts of three references by May 20, 2016. Korean applicants are recommended to submit their applications by online at www.sch.ac.kr. Foreign nationals should submit the required documents by email (prof@sch.ac.kr) using the application form below.

For more information about SIMS, please visit our website (www.sims.ac.kr)