2018 Falll semester SIMS admission for International Students
2018-07-20

The qualified students seeking a MS or MS/Ph.D. combined degree should have a bachelor or higher degree or are expected to complete their bachelor degree before the beginning of the Graduate Program at SIMS.

The student seeking to obtain Ph.D. degree should have a MS degree or are expect to receive their MS degree before entering our program.

The prospective students should submit the application package listed below directly to the administration office.

A. Completed SIMS Application Form

B. Two Letters of Recommendation (The referee can download in SIMS website and send to sims@sch.ac.kr.)

C. Two Official Copies of Academic Transcripts and Certification of Degree

D. Personal Statement and Study Plan

E. Official Record of English Proficiency Test (Only applied to the student whose first or native language is not English)

Application and other forms can be downloaded from Here or be sent by email upon the request to sims@sch.ac.kr.

2018 Fall Semester SIMS Admission Schedule

Korean Applicants

International Applicants

Submission of Application Package

July 25 ~ August 01, 2018

Successful candidates will be informed for scheduling interview.

The accepted students will be contact individually, shortly after the interview.

Registration

TBD

Extra Applicants Acceptance and Registration

Details will be announced later