Vision & Mission

go to homeHOME  >  ABOUT  >  Vision & Mission

VISION

SCH FLAGSHIP PROJECT IMAGE

Missions

First
We will develop SIMS into Asia’s best translational research institution by actively conducting research that links basic research with clinical medicine focusing on metabolic diseases, stem cell research, degenerative diseases, and regenerative medicine.
Second
We will develop SIMS into a top-notch medi-bio science graduate school for Asia’s best medical talents in translational research by reinforcing educational processes in master’s degree, doctoral degree, and MS/PhD integrated programs.
Third
Just as we are doing with the Weizmann Institute of Science (WIS) and the Institute of Medical Science, the University of Tokyo (IMSUT), we will continue to extend and strengthen global networking, collaboration and complementarity.
Lastly
We will try our best to set a fine example of successful collaboration between academia and industry, and finally establish the largest medi-bio research cluster in the Chungnam area, with our medical college and affiliated hospitals at the center.